Home Fourteen

Home Fourteen

donderdag 19 december 2013

Bonbons..............

Naast mijn "normale" baan, val ik zo nu en dan in als oproepkracht in een speciaalzaak met bonbons, koffie, thee en cadeauartikelen.
Zo nu ook in deze drukke tijden van kerst, waar de bonbons rijkelijk over de toonbank gaan.
Het is een heel gezellig, kneuterig, rommelig winkeltje, waar je ogen te kort komt, en heel gezellig is om te werken, zeker in deze tijd.
Ik sta dan achter een toonbank van pakweg drie meter, en ja deze drie meter dus helemaal gevuld met van die heerlijke room- en praline bonbons. Je begrijpt het al, dit is geen makkie om daar van af te blijven. En dat doe ik dan ook zeker niet. Haha!!! Naast de chocolade verkopen ze ook tientallen verschillende soorten losse thee, koffie, mokken, theeglazen etc. waar je zelf een leuk cadeautje van kan samenstellen. Het is maar goed dat het geen fulltimebaan is, want dan kwam het niet goed met me, aangezien ik dus een ontzettende zoetekauw ben en er dus echt niet van af kan blijven. Nou ja, we zullen na deze dagen de schade is opnemen. Voorlopig heb ik er nog vier te gaan en ik kijk er al naar uit................ heerlijk....................het water loopt me nu al in de mond........


               
                                  Zoete groet.......................Jac.........5 opmerkingen:

 1. Ohhhh...dit zou geen geschikte baan voor mij zijn. Want chocolade vind ik zo lekker, dat kan ik moeilijk weerstaan. Ik zou écht een werkgever moeten hebben bij wie het ten strengste verboden is van al dat lekkers te snoepen! De bonbons op de foto's zien er heerlijk uit, dat wordt dus nog veel smikkelen voor jou de komende dagen ;-).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heerlijk allemaal , en het is toch logisch dat je niet kunt beheersen ...ik ben ook gek hoor chocolade !
  Fijne feestdagen en alle goeds voor 2014 !
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk zeg zo,n baan erbij! en lekker!
  denk om je lijn:)
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke bijbaan heb je, zeker met deze dagen! Weet niet of ik al die chocola-verleiding zou kunnen weerstaan zeg; lukte me wel tijdens al die jaren dat ik bij de bakker werkte als bijbaantje, maar chocola is toch even anders ...

  BeantwoordenVerwijderen