Home Fourteen

Home Fourteen

vrijdag 14 maart 2014

Als je haar maar goed zit.................

Zoals eerder in een bericht geschreven is mijn jongste dochter nu echt het huis uit en is ze gaan samenwonen in een heel leuk en nieuw appartement. 4 jaar geleden is ze haar eigen kapsalon begonnen bij mij aan huis. Het is een kleinschalige salon, die zich in de garage bevindt, waar 1 stoel staat voor knip- en kleurbehandelingen, een jaar later kwam er een stoel  bij voor schoonheidsbehandelingen. Dus je kunt hier terecht voor het totale plaatje!! (Lekker hoor;))
Omdat de salon zich in de garage bevindt kan zij zeer scherpe prijzen hanteren, en in deze tijd merkt ze dat er steeds meer mensen op gaan letten, zeker in de kapsalon, want hier kom je toch wel om de 4/5/6 weken terug om je haar te knippen en/of te kleuren.

Hier een kleine indruk van "de garage"..............

De oudste dochter woont al een tijdje samen dus ik woon hier nu "all by myself". Niet erg hoor, begrijp me niet verkeerd, lekker mijn eigen ding doen, ik vermaak me wel, met mijn werk, familie, vrienden en het tutten in en om het huis. En daarbij is het nu zeker zo leuk dat ze haar salon bij mij aan huis heeft, zie ik haar iig een aantal keer in de week. Het huis is best groot voor mij alleen, met 4 slaapkamers en 2 badkamers (de helft van het huis blijft lekker schoon), maar verhuizen zit er voorlopig niet in, want dochterlief zit hier natuurlijk wel erg goed(koop) met haar werkplek!! Was dit ook nog niet van plan hoor, moet er nog niet aan denken en zou niet weten waar naartoe. Zolang het nog gaat, blijf ik hier lekker zitten!!

Als je haar maar goed zit...................Fijn weekend.............Jac...............

10 opmerkingen:

  1. Gezellig dat je dochter toch nog regelmatig langskomt. Wij hebben een hele lieve kapster die bij ons thuis komt, ik vind het ideaal. Ze knipt het hele gezin, we kunnen altijd erg samen lachen en bovendien is zij een stuk goedkoper omdat zij geen werkruimte met daarbij horende kosten heeft.

    Ik wens je een fijn weekend! Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk een dochter die kapster is ,en fijn dat ze bij jou deze ruimte heeft om haar beroep uit te oefenen. Het blijft een prachtig vak ik doe dit ook nog steeds met veel plezier , familie en kennissen zijn er erg blij mee !
    Geniet maar van je huis en van je dochters !
    Liefs ida

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er erg gezellig uit. En wat een ideale oplossing voor je dochter. Kappers kunnen best schrikbarend duur zijn. Ik kies ook altijd voor een kapper met toch wat lagere prijzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gezellig kapsalonnetje!!
    Gezellig zo bij mams aan huis!

    Veel liefs, Juliëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. goed geregeld zo!!

    fijn weekend

    liefs, Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zie het salonnetje er gezellig uit. En fijn dat je dan je dochter veel ziet.
    Een fijn weekend. Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk zeg een salon aan huis en zo zie je haar nog eens toch ???...geniet van een heerlijk weekend....liefs Ria...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohhhh allebei uit huis en jij zit daar in je eentje ??
    Mijn ene zoon is pas 3 weekjes het huis uit..woont ook nog in hetzelfde dorp en mijn andere zoon heeft pas de sleutel gekregen van zijn appartementje dus die gaat ook weg......
    Binnen een paar weekjes allebei weg... wel allebei dus wonende in het dorp hier maar echt...ik trek het niet !!!
    Ik vind het absoluut niet leuk en ben er ook redelijk kapot van moet ik eerlijk bekennen en dan woon ik nog geen eens alleen......
    Van jou kan ik wel wat tips gebruiken om hier doorheen te komen denk ik...

    Groetjes.

    Dicky Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er heel gezellig uit. Wat een goed oplossing zou voor je dochter en jou.

    Gezellige week, Roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. leuk om te zien, en super dat het zo bij jou kan, zo te lezen voor beiden gezellig:)
    groetejs, Inge

    BeantwoordenVerwijderen