Home Fourteen

Home Fourteen

zaterdag 23 juli 2016

Perenboom en meer.............



Afgelopen winter was er een aannemer bezig met werkzaamheden in de straat waar ik woon. Zo ook naast mijn huis en tuinmuur. Een gedeelte van deze muur was tijdens het ophogen van de straat 'zomaar' afgebroken (ben nog steeds bezig met verzekeringsmaatschappijen, om moe van te worden!!??) en heb deze een aantal weken geleden laten repareren. Niet door opnieuw op te laten metselen maar met potdeksels.
Potdekselen is het dakpansgewijs bedekken van gevels en wanden met planken. Door de bovenste plank over de onderste te potdekselen loopt het regenwater over de planken af.
We hebben een stuk van de muur laten staan en daar bovenop de planken bevestigd.
En wat ben ik er blij mee!!

Voor de schutting hebben we een leipeer geplaatst in een oude appelpalletkist. En er zitten al peren aan ook!! Is het geen plaatje!!











Het is nu echt zomer, de zon schijnt volop, en volgens mij was het van de week voor het eerst een hele dag een strakblauwe lucht. Te warm eigenlijk, maar ik klaag niet.............

Wij zitten onder de perenboom!!!

Voor iedereen een fijne vakantie gewenst en tot blogs.......................Jac...........

2 opmerkingen:

  1. Mooi hoor je tuin....mij hoor je ook niet hoor ...zit lekker buiten in de schaduw met mijn iPad fijne zondag x liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He heerlijk weer een berichtje, hoe staat het met de plannen?
    Mooi hoor de potdeksels.
    Groetjes Coby (IG cbcosycot)

    BeantwoordenVerwijderen